Reglaje si reparatii usi

Reparatii si reglaj usi termopan, usi metalice, usi interior Constanta
Sunt foarte putine firme ce ofera servicii de reparatii usi in Constanta fapt ce m-a determinat, odata cu cresterea numarului si tipurilor de usi existente pe piata,  sa ofer servicii de reparatii si reglaje usi pentru aproape toata gama de usi comercializate.
Usi metalice
Usi din lemn stratificat sau lemn masiv
Usi cu sticla termopan din Aluminiu sau Pvc
Usi de interior pe structura celulara
Particularitatile feroneriei ce intra in componenta usilor enumerate mai sus,  fac ca  fiecare tip de usa sa aiba sisteme de inchidere si actionare corespunzatore  materialelor din care  usa respectiva este realizata.

Reparatii usi metalice si reglaje usi in Constanta

Cu atati producatori, importatori si distribuitori de usi, inlocuirea elemntelor de feronerie ce asigura buna functionare a unei usi : broasca, butuc, balamale, manere,  a devenit o intreaga avenutura. Un puzzle urias de magazine ce trebuie luate la pas in cautarea piesei care sa se potriveasca din toate punctele de vedere. Daca acum 10 ani , se foloseau doar cateva modele de yale,  inlesnind lucrul celor ce se indeletniceau cu reparatiile , acum repararea usilor necesita in primul rand o buna informare privind sistemele de inchidere si locul de unde acestea  se pot achizitiona, altfel poti cheltui si de pana la trei ori contravaloarea unei broaste de usa , de ex, doar cautand un loc unde s-o poti cumpara. Pe langa o buna cunoastere a tipurilor de feronerie, repararea usilor necesita experienta. De multe ori reparatia usilor este posibila doar cu ajustari ale locaselor prevazute pentru broasca, manere, silduri sau balamale, iar daca aceste lucrari sunt executate de un amator si nu un profesionist, rezultatele se pot dovedi mai proaste decat daca nu s-ar fi intervenit de la bun inceput.

Sunt specializat in repararea si deblocarea oricarui tip de usa: metalica,  usa cu sticla termopan din Pvc sau Aluminiu, usi din lemn masiv,  lemn stratificat sau usi de interior pe structura celulara, asigurand la cerere produse originale  din gama de feronerie: Broasca usa, balamale usi, manere, feronerie termopan:
G.U
Roto
Vorne
Butuci de siguranta antiefractie: Mul-T-Lock, Cisa, Abus, Kale,

Lucrarile pentru care sunt cel mai frecvent solicitat:
Inlocuire garnituri   - atunci cand garniturile vechi sunt tasate si nu mai permit inchiderea etansa
Reglaj balamale ( atunci cand usa freaca, atinge in partea de jos)
Inlocuirea balamalelor rupte
Inlocuire butuci de usa  - atunci cand se doreste un set nou de chei,
Repararea manerelor de usa - atunci cand manerele se desprind - ies din suruburi
Inlocuire broaste - yale - atunci cand repararea broastelor nu mai este posibila.
Inlocuire silduri de interior - atunci cand se doresc silduri mai aspectuoase
Reglajul usilor - reglarea usilor metalice, reglarea usilor termopan
Montarea de manere de ambele parti in cazul usilor din Pvc cu sticla termopan ce sunt prevazute doar cu cremon  - cazul usilor ce dau in  bucatarie sau balcon.
Reparatii usi termopan in Constanta
Reparatii tamplarie Pvc Constanta
Reparatii usi metalice
Inlocuire sisteme de inchidere usi

Pana la urmatoarea postare, nu uitati - montez - demontez - insurubez - reglez si deblochez

Tel 0726017877 /  0756659638

0 comentarii :

Post a Comment